yukarı
Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür

Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür Formu

KAPAT ×

Şirketimiz hakkında ne düşündüğünüzü aşağıdaki form ile gönderiniz... Her türlü görüşe açığız...

Gönder

İkram Turizm Kültür Turları
İkram Turizm Tur
İkram Turizm Otel
İkram Turizm Uçak
ARA
TEMİZLE
ARA
TEMİZLE
Uçak

Oteller

4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
National Otel
Kudüs
450 mt.
00972 262 788 80
Kudüs'ün en işlek alışveriş bölgelerinden birinde yer alan National Hotel, Kudüs'ün Eski Şehri'ne açılan Herod Kapısı'na arabayla 5 dakikalık mesafededir.
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Hollywood
Bosna
Saraybosna'nın yeşil bölgesi Ilidza'ya yakın ve Saraybosna Uluslararası Havaalanı'na 2 km mesafede yer alan Hollywood Hotel, ücretsiz Wi-Fi, klima ve spa küveti ile donatılmış geniş ve modern odalar ile hizmet vermektedir. Konuklar otelin havuzundan, saunasından ve fitness merkezinden ücretsiz olarak faydalanabilir.
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Sarajevo
Bosna
Saraybosna'nın daha yeni bir bölgesinde, Uluslararası Havaalanı'na 5 dakikalık mesafede yer alan bu seçkin otelde geleneksel Boşnak yemekleri servis eden bir restoran, yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır.Sarajevo Hotel, merkeze arabayla 10 dakikalık mesafededir ve konuklar ayrıca Olimpik Jahorina, Bjelasnica, Igman, Treskavica ve Trebevic dağlarını da ziyaret edebilir.
Lüks
İkram Turizm
DETAY
Kenzi Tower
Fas
Kazablanka'daki Twin Centre kulelerinden birinde yer alan bu 5 yıldızlı otel; şehrin, limanın ve Hassan II Camii'nin panoramik manzarasına sahiptir. Konuklar, spa küveti ve ısıtmalı kapalı yüzme havuzundan ücretsiz yararlanabilirler.Kenzi Tower'ın muhteşem Kazablanka manzaralı odalarında video oyunlarının yer aldığı LCD TV bulunmaktadır. Tüm odalar lüks kumaşlarla döşenmiştir. Bazı odalarda ayrı oturma alanı vardır.
Lüks
İkram Turizm
DETAY
Golden Tulip Farah
Fas
Golden Tulip Farah Casablanca, Kazablanka'nın kalbinde yer almaktadır. Hassan II Camii arabayla 5 dakika, Anfa Place Living Resort 5 km ve Ain Diab Corniche 6 km mesafededir. Tüm konuk odaları, internet erişimi ve kablo/uydu TV ile iyi şekilde donatılmıştır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilmiştir.
Lüks
İkram Turizm
DETAY
Ramada Otel
Fas
Fez'in kalbinde, tren istasyonuna 5 dakikalık, havaalanına ise 25 dakikalık mesafede yer alan 5 yıldızlı Hotel Ramada Fes, sizi lüks ve zarif bir ortamda ağırlamaktadır.Hotel Ramada Fes, otantik özelliklerle modern olanakları birleştiren incelikli bir dekorasyona sahip 133 oda ve süit sunar.Dinlenmeniz için, otelde yüzme havuzu, spa ve spor salonu bulunmaktadır. Otel, gezi ve dinlenme ya da golfu birleştiren bir konaklama için mükemmel bir seçimdir. Otel genelinde Wi-Fi erişimi ücretsizdir
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Belgrad Quenn Astroia
Balkan
Belgrad'ın tam kalbinde yer alan Queen's Astoria Design Hotel, benzersiz bir şekilde tasarlanmış ve tarihi tarzda mobilyalarla dekore edilmiştir. Otelde ücretsiz Wi-Fi erişimi ve ücretsiz uluslararası telefon görüşmeleri yapma imkanı sağlanmaktadır. Klimalı ve aydınlık odalarda büyük yataklar, minibar ve LCD kablo TV bulunmaktadır. Duşlu özel banyolar saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri ile donatılmıştır.
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Belgrad Mr. President
Balkan
Alakart restoran ve ücretsiz Wi-Fi erişimi sunan bu otelde başkanlara layık bir hizmet sunulmaktadır. Belgrad'ın kalbinde yer alan Design Hotel Mr. President, Merkez Tren İstasyonu'nun tam karşısında konumlanmıştır. Her odada dünyaca ünlü bir başkanın portresi bulunmaktadır.Klimalı odaların tamamında uydu TV vardır. Özel banyolarda duş, bornozlar ve terlikler mevcuttur. Her odada standart olarak emanet kasası yer almaktadır.
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Trebinje Nar Hotel
Balkan
Trebinje merkezine 1 km mesafede yer alan Hotel Nar, bünyesinde bir bar ve bir restoran sunmaktadır. Wi-Fi erişimi ve özel otopark ücretsizdir. Trebišnjica Nehri 600 metre uzaklıktadır. Tüm odalarda klima, teras, düz ekran TV, oturma alanı ve emanet kasası vardır. Duşlu veya küvetli özel banyolar ücretsiz banyo malzemeleriyle donatılmıştır.
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Bar Hotel Princess
Balkan
Bu tesis plaja 2 dakikalık yürüme mesafesinde. Hemen sahilde ve Bar'da bulunan bir parkın yanında yer alan Hotel Princess'in klimalı odalarında park ya da deniz manzarası, uydu TV bulunmaktadır. Otelde 2 adet restoran mevcuttur. Tesis genelinde Wi-Fi erişim ücretsizdir.
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Ohrid Beldevere Hotel
Balkan
Bu tesis plaja 2 dakikalık yürüme mesafesinde. Hotel Belvedere, benzersiz ambiyansı ve güleryüzlü oda servisi ile Ohri'nin merkezinden 4 km mesafede, hem iş hem turistik amaçlı seyahat edenlere uygun konumda hizmet veren konforlu bir oteldir. Konuklarımız klimalı, geniş ve zarif döşenmiş odalarında keyifle dinlenebilirler. Otel, Ohri Gölü kıyısına 100 metre mesafede, Sveti Stefan beldesinde harikulade bir çam ormanıyla çevrili haldedir.
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Ohrid Hotel Aqualina
Balkan
Ohri'de yer alan Hotel Aqualina Ohrid, restorana ve göl manzarasına sahiptir. Tesiste çocuk oyun alanı, masa tenisi, tenis kortu ve su sporları olanakları bulunmaktadır. Ortak alanlarda Wi-Fi erişimi ve tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. Klimalı odaların tümünde düz ekran kablo TV, ayrıca bazılarında yoğun bir günün ardından dinlenebileceğiniz oturma alanı vardır. Hepsinin özel banyosunda duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Superior odalarda spa küveti veya sauna bulunmaktadır
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Üsküp Best Western Turist Hotel
Balkan
Üsküp’ün merkezinde hizmet veren Best Western Hotel Turist, Makedonya Meydanı’na 260 metre uzaklıkta yer almaktadır. Makedonya ve dünya mutfaklarından yemekler sunan bir restorana sahip tesiste ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır. Otel bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. Klimalı odaların tamamında TV, oturma alanı, emanet kasası ve minibar bulunmaktadır. Bazı odalar, şehir manzaralı balkona açılmaktadır. Küvet veya duş içeren banyolarda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilmektedir.
Lüks
İkram Turizm
DETAY
Lapida
Kıbrıs
Deniz ve İnanılmaz guzellikteki Beşparmak dağlarının büyüsü altında Kuzey Kıbrısın en guzel köyü Laptada, Girneye 14 km uzaklıta tamamen kıbrıs sarı taşından inşa edilmiş ve otantik kıbrıs yaşamını ve yemeklerini tadıp, hissesebileceğiniz şekilde dekore edilmiş otelimiz, şahane dag ve deniz manzarasına sahiptir. Sadece 11 odası bulunmakta ve çok guzel dekorasyona sahip bir aile işletmesidir. Otelimizin sahibi porfosyonel turist rehberi olup kıbrısla ilgili her turlu bilgiyi sizinle paylaşmayı mutluluk sayacaktır, Lapida hotelde kendinizi evinizde ve aileden biri hissedecesiniz.
4 Yıldız
İkram Turizm
DETAY
Holy Land
Kudüs
100 mt.
Holy Land Hotel, Kudüs'ün Eski Şehir bölgesine bakmaktadır ve tarihi duvarların hemen dışında yer alır. Otel; ücretsiz otopark, ücretsiz Wi-Fi ve en-suite banyolu odalar sunmaktadır. Restoranda uluslararası yemekler servis edilmektedir. Bu modern otelden Harem El Şerif, El Aksa Camii ve Ağlama Duvarı gibi en önemli dini alanlara yürüyebilirsiniz. Kudüs Hafif Raylı Sistemi üzerindeki Şam Kapısı durağı 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Holy Land'in odaları açık renkli ahşap mobilyalarla modern biçimde dekore edilmiştir. Her odada klima ile kablolu TV bulunmaktadır ve bazıları Eski Kent bölgesinin eşsiz manzarasına sahiptir. Her gün zengin bir açık büfe kahvaltı sunulmaktadır. Bu, bağımsız değerlendirmelere göre konuklarımızın Kudüs noktasında en beğendikleri kesim.

Turlar

İletişim

Eposta adresinizi kaydedip yenilik ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Her hakkı saklıdır. İzinsiz içerik kullanılamaz.
© 2016 www.ikramkultur.com
sosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medyaTemsilci Kodu
8503400482
0.448 sn.